2010-01-04

Nytt år, nya utmaningar!

År 2009 var ett intensivt år för oss. Det har varit uppåt och nedåt och vi har jobbat som myror nästan dygnet runt, hela året. Nu har vi haft lite jul - & nyårsstängt och kunnat se tillbaka lite på vårt verksamhetsår. Det har varit jätteroligt att bygga upp en egen salladsbar / café och vi ångrar oss absolut inte. Mackerian är det bästa vi gjort. Tyvärr är det en del annat som har fått stå åt sidan pga att vi inte har hunnit med, t.ex. musiken, som ju faktiskt är en stor och viktig del i våra liv.
Tanken var ju att vi skulle släppa en saxofon-cd i somras, men det har tyvärr inte blivit mycket bevänt med den saken. MEN, vi hyser stort hopp om att kunna ge ut den snart ändå, för faktum är att all musik är klar och inspelad och det fattas endast lite kör och lite sax-pålägg från mig.

En liten tillbaka blick på julen då....
Uppesittarkväll med Johan, Anna, mamma och Christer. Jättemysigt och precis så som vi förväntat oss.
Julaftonen tillbringade vi hemma hos Pyttis (lillasyster) och hennes familj. Det var helt underbart. Bäst var ändå att se julglädjen hos min lilla systerdotter. Hon är så underbar.

Borde ha krupit i säng för länge sedan eftersom Coop ska ha sina baguetter och sallader klockan nio när de öppnar. Får väl göra ett allvarligt försök att slita mig från datorn.

Kram på er, alla!

Inga kommentarer: